GEIR BORGAN PAULSEN

GEIR BORGAN PAULSEN

er Imperia Gym’s heart&soul! Gymet er hans hjertebarn og idé, og planene har modnet i mangfoldige år.

Allerede som 14-åring begynte Geir sin karriere som vektløfter og utmerket seg raskt som et av landets største talenter, og kun 5 år senere var han på landslaget. I 1979 skadet han ryggen i en arbeidsulykke, men Geir elsket sporten og ville ikke slutte for alt i verden. En kompis på landslaget hadde i flere år snakket om at Geir hadde fin fysikk og burde prøve seg som kroppsbygger.

Kroppsbygging interesserte overhodet ikke, men han bestemte seg for å trene forsiktig med bygging samtidig som han fikk behandling for skaden – for så å forsøke å gå tilbake til vektløfting for siste gang. Dessverre, gikk det ikke slik Geir hadde håpet på.

Fra og med 1980 begynte Geir å trene kroppsbygging med 100 % satsning. Syv måneder senere stilte han for første gang i en kroppsbyggerkonkurranse.

Geir trente da på Harald’s Gym og Harald meldte ham på Oslo Grand Prix (1981), og Geir vant likeså greit tungvektsklassen med en kroppsvekt på kun 93 kg. Geir vant faktisk over-all også. Etter dette fulgte NM, Nordisk Mesterskap og en rekke internasjonale meritter som gjorde at Norge ble satt på kartet i kroppsbyggersammenheng.

Geir blir omtalt som landets mest suveréne kroppsbygger gjennom tidene – påstanden har blitt stående uimotsagt.

Parallellt med egen karriere har Geir også coachet en rekke utøvere til både pallplasseringer og gull i bl.a. NM, Nordisk, EM, VM etc., så dette er mannen som på en kyndig måte hjelper sine medlemmer om de så kommer rett fra sofaen eller sikter mot gull!

De senere år har Geir og Arti Sharma Lopes etablert PT- og coaching-virksomheten «Arti & Geir» (www.artigeir.com) som har fått utrolig mange fornøyde kunder.

Sjekk ut Geirs websider:

GEIR BORGAN PAULSEN

OSKAR MISZTA

er en del av Team Imperia! Han har drevet med trening siden han var veldig ung og konkurrerer aktivt i fitness (Men’s Physique) på internasjonalt nivå. Fra 2018 har han en 6.plass i World Championship og en 3.plass i European Championship. Ved siden av dette har han jobbet mange år i treningsbransjen, nå endelig på Imperia. Han har jobbet hos oss siden 2018 og er godt likt av medlemmer! Du møter Oskar på senteret hver dag, han gleder seg til å hjelpe deg med både trening og kosthold. Sjekk ut @ozzyy_m på instagram for mer info.

GEIR BORGAN PAULSEN

ASK RIEDL

kom til Imperia fra styrkeløftermiljøet på Nadderud i Bærum. Han er en veldig trivelig medarbeider og har styrketrening som sin store lidenskap. Styrkeløft ble derfor et naturlig valg som hoved-idrett da Ask fullførte siste året ved idrettslinjen på Nadderud Videregående. Ved idrettslinjen har han også hatt fag som treningslære og treningsledelse, så Ask har mye å bidra med her på Imperia.

NORA SOFIE ØYNES

EMILIE AANERUD

er vår medlemsansvarlige og oftest den første du møter på Imperia hvor hun er veldig godt likt av både medlemmer og personale. Bak kulissene jobber hun også mye med markedsføringen av Imperia. Treningsmessig er Emilie interessert i både styrketrening og kondisjonstrening. 

CAROLINE WETTERGREEN

CAROLINE WETTERGREEN

jobber for det meste backoffice med strategi, innkjøp, datasystemer, medlemmer etc. Hennes alterego er derimot som profesjonell operasangerinne, og hun har allerede i ung alder har stått på de største scenene i Europa. Nylig hadde hun til og med rollen som ‘Nattens Dronning’ i Londons Royal Albert Hall.

CHRISTOPHER EKEBERG AANERUD

CHRISTOPHER EKEBERG AANERUD

er sammen med Geir gründer av Imperia Gym, og jobber primært med senterets økonomi, innkjøp, finanser, systemer og strategi. Interessen for gymbransjen har eksistert siden barnsben av da han av Rolf Bang ble slept med på Harald’s og Gold’s, men bakgrunnen kommer fra helt andre verdener og øvrig virke foregår på diverse arenaer innen finans etc.

Mens Geir sørger for at Imperia utvikler seg bra sørger Christopher for at det ikke går dårlig. Christopher får gjerne oppgaver som å skrive tekster som f.eks. denne…

Del gjerne