Hva vil det egentlig si at et treningsstudio har fokus på sunnere livsstil, lurer du kanskje på. Når et treningssenter legger vekt på å fremme en sunnere livsstil, handler det om at treningen skal ha fokus på noe mer enn bare prestisje. Det som ligger bak en sunnere livsstil er så mye mer enn bare vektløfting og løping. 

Imperia Gym er et treningssenter i Oslo som fremmer dette perspektivet og er store forkjempere for helse og velvære. Vi på Imperia Gym drives av et brennende ønske om å hjelpe våre medlemmer med å nå sine treningsmål, men også til å leve et sunnere og mer tilfredsstillende liv.

Hvorfor trene på et treningssenter når du vil få gode vaner?

Å velge et treningssenter med fokus på en sunnere livsstil er gunstig av flere grunner, og på Imperia Gym prioriterer vi:

Riktig tilnærming til helse: Et treningssenter som vektlegger en sunn livsstil tar ikke bare hensyn til den fysiske treningen, men også andre viktige aspekter, som ernæring og mental velvære. Dette skaper en balansert tilnærming til helse som gir varige resultater.

Støtte og veiledning: På Imperia Gym har vi fokus på en sunnere livsstil, blant annet gjennom å tilby treningsprogrammer som inkluderer ernæringsveiledning, som tar hensyn til individuelle behov og mål. Dette gir våre medlemmer en mer personlig opplevelse på veien mot en sunnere livsstil.

Tilbud og ressurser: Imperia Gym tilbyr også et bredt spekter av treningsmuligheter. Alt fra tung styrketrening til lettere øvelser. Det viktigste er at du får muligheten til å utforske ulike aktiviteter og til å lære mer om hvordan de kan forbedre helsen din. Du kan også få PT-timer her hos oss, hvor en personlig trener vil hjelpe deg med å nå dine mål.

Langsiktig helsegevinst: Grunnen til at vi trener er først og fremst for å få en sunn kropp som kan klare seg gjennom hverdagen med overskudd. Det viktig at også treningssenteret du velger har dette som fokus. På lang sikt vil dette bidra til å forebygge sykdommer og til å øke livskvaliteten din.

Et treningssenter i Oslo med fokus på en sunn livsstil

Tilpassede treningsprogrammer

Alle medlemmer hos Imperia Gym får tilbud om et personlig tilpasset treningsprogram utformet av en profesjonell PT – dette er inkludert i abonnementet. Våre sertifiserte trenere setter seg ned med deg for å ha en grundig samtale om dine mål, treningshistorikk, eventuelle skader og interesser. Med våre personlige treningsprogram kombinerer vi det du kan tenke deg å jobbe med og noen nye øvelser. Enten det dreier seg om klassisk styrketrening eller mer avanserte teknikker for styrkeløft, vil vi sikre oss at våre medlemmer får den nødvendige coachingen for å kunne opprettholde en sunn og balansert livsstil.

Endringer du kan ta med deg i hverdagen

Det er viktig å forstå at en sunn livsstil ikke er et mål man når, og deretter ser seg ferdig med. Det er en kontinuerlig prosess og et sett med vaner som innarbeides og vedlikeholdes over tid. På Imperia Gym fokuserer vi på varige endringer som du kan opprettholde i lang tid –  dette gjennom kunnskap, personlig utvikling og et støttende miljø.

FAQ

Hva er forskjellen på vanlig trening og trening med fokus på en sunn livsstil?

Vanlig trening kan fokusere utelukkende på fysisk aktivitet og prestasjon, mens trening med fokus på en sunnere livsstil trenger en mer helhetlig tilnærming. Dette inkluderer ikke bare fysisk trening, men også ernæring, mental velvære og andre livsstilsfaktorer som søvn og stressmestring.

Hvilke fordeler kan man forvente seg av trening med fokus på en sunnere livsstil?

Trening med fokus på en sunnere livsstil kan føre til en rekke fordeler, inkludert bedre fysisk helse, økt energi, redusert risiko for sykdommer, bedre mental helse og økt livskvalitet. Den helhetlige tilnærmingen kan også bidra til å opprettholde resultater på lang sikt og bidra til en mer balansert og tilfredsstillende livsstil.

Hvordan kan jeg komme i gang med trening med fokus på en sunnere livsstil?

For å komme i gang med trening med fokus på en sunnere livsstil, er det viktig å sette klare og realistiske mål, enten det er å øke fysisk aktivitet, forbedre kostholdet eller redusere stress. Finn en treningspartner eller et treningssenter som tilbyr programmer og ressurser som støtter en helhetlig tilnærming til helse og velvære.

Del gjerne