Alle studenter vet hvordan det er – den hektiske hverdagen med forelesninger, seminarer, gruppeprosjekter og eksamener. Det kan være vanskelig å få tid til å trene samtidig som man følger med på studiet, og vi hos Imperia Gym er her for å hjelpe deg med å oppnå denne balansen! Ved å tilby rimelige studentrabatter vil vi gjøre trening mer tilgjengelig og økonomisk overkommelig for deg som student! 

Fordelene ved trening når du studerer

Mange studenter undervurderer viktigheten av regelmessig trening. Selv om det føles som om det tar tid fra alt det andre man gjør, er det likevel en god idé å trene siden dette gir langt mer energi og overskudd til andre gjøremål. Det er flere gode grunner til å inkludere trening i din daglige rutine! Her er noen av fordelene ved å trene som student:

Stressmestring: Studier kan være krevende, og trening kan være en utmerket måte å håndtere stress på. Når du trener frigjøres endorfiner som forbedrer humøret og hjelper deg å føle deg mer avslappet og fokusert.

Økt energi og produktivitet: Trening forbedrer blodsirkulasjonen og oksygenforsyningen til hjernen, noe som gir deg mer energi og gjør at du kan fokusere bedre. 

Bedre helse: Å opprettholde en sunn kroppsvekt og god kondisjon, gir en vesentlig reduksjon av risikoen for hjerte- og karsykdommer. Det vil også styrke immunforsvaret ditt, og gjøre deg mer robust til å takle sykdom.

Sosialt fellesskap: Å trene på Imperia Gym gir deg også muligheten til å møte andre studenter som liker å trene. Imperia er et veldig sosialt treningssenter hvor det er lett å få nye venner. 

image

Imperia Gym – det beste valget for studenter

Det er veldig viktig for Imperia Gym å alltid ha et godt tilbud for studenter, blant annet ved å alltid tilby studentrabatter. Treningsanlegget vårt har et bredt utvalg av fasiliteter og programmer som passer for alle, uansett treningsnivå. Uansett om du foretrekker styrketrening, kardioøkter eller gruppetimer, har vi det du trenger for å oppnå dine treningsmål.

Med vår gunstige studentrabatt trenger du ikke å bekymre deg for om økonomien strekker til for å holde deg i form. Vi vet hvor viktig det er å tilpasse treningen til din økonomiske situasjon, og derfor tilbyr vi spesialpriser for studenter. Dette gir deg tilgang til alle våre fasiliteter, uten å bruke opp hele stipendet fra Lånekassen.

Ta turen til Imperia Gym og be om studentrabatt!

Kom innom oss for å dra nytte av denne fantastiske muligheten! Du trenger bare å vise gyldig studiekort ved registrering. Deretter kan du bruke treningssenteret vårt så mye du vil, vi er åpne hver dag fra kl. 05.00 til 23.00! Vi er stolte av å bidra til studentmiljøet og vi ser frem til å hjelpe deg med å opprettholde en sunn livsstil mens du studerer. Imperia er et treningssenter for alle, uansett om du er erfaren eller aldri har vært medlem hos et treningssenter før. Så hvorfor vente? Ta turen til oss i dag, og benytt deg av studentrabatten på Imperia Gym!

FAQ

Kan trening hjelpe på stress?

Stressmestring: Studier kan være krevende, og trening kan være en utmerket måte å håndtere stress på. Når du trener frigjøres endorfiner som forbedrer humøret og hjelper deg med å føle deg mer avslappet og fokusert.

Tilbyr Imperia Gym studentrabatt?

Med vår gunstige studentrabatt trenger du ikke å bekymre deg for om økonomien strekker til for å holde deg i form. Vi vet hvor viktig det er å tilpasse treningen til din økonomiske situasjon, og derfor tilbyr vi spesialpriser for studenter. Dette gir deg tilgang til alle våre fasiliteter, uten å bruke opp hele stipendet fra Lånekassen.

Hva er åpningstidene til treningsenteret?

Du kan bruke treningssenteret vårt så mye du vil, hver dag fra kl. 05.00 til 23.00!

Del gjerne