Imperia Gym ønsker å hjelpe deg i gang med styrketrening i vårt førsteklasses treningslokaler. Med mer enn 70 års erfaring i treningsbransjen, er vi en pålitelig kilde for helse og fitness. Vår dedikerte leder, Geir, er en av landets mest erfarne og kunnskapsrike personer innen trening og fitness. Han har viet sitt liv til å fremme trening og helse, og Imperia Gym er hjertebarnet hans. Alle er velkomne på Imperia Gym! 

Et førsteklasses treningssenter

Imperia Gym har et topp moderne treningssenter fordelt på to etasjer. I øverste etasje finner du vårt cardio- og kondisjonsområde, mens det i den nedre etasjen huser frivekter og tilhørende treningsapparater. I 2018 gjennomgikk lokalene en totalrenovasjon, med fokus på høy standard, hygiene og ventilasjon. Vårt nye ventilasjonssystem sikrer at luften er frisk og behagelig under treningen – sommer som vinter.

Alle er velkomne

Imperia Gym ønsker å understreke at vi ønsker alle hjertelig velkomne, uavhengig av tidligere erfaring med trening. Det er en vanlig misforståelse at fokuset vårt er på kroppsbygging og vektløfting, fordi Geir selv har omfattende erfaring på disse områdene. Ikke la deg avskrekke av denne misoppfattelsen, Imperia Gym er er et treningssenter for alle – uansett mål og nivå, de aller fleste av våre medlemmer er helt vanlige mosjonister. Vi møter deg der du er, om du så aldri har trent før, er en mosjonist, en senior eller en eliteutøver – Imperia Gym treningssenteret for deg!

Inkluderende og støttende miljø

Hvordan komme i gang med styrketreningen på Imperia Gym

Når man skal i gang med styrketrening er det viktig å ha et godt miljø å være en del av. Vi legger stor vekt på å skape en atmosfære der hvor alle føler seg velkomne og får støtte mot sine treningsmål. Våre erfarne treningsinstruktører er alltid klare til å hjelpe deg med å komme i gang, gi råd om korrekt teknikk og lage skreddersydde treningsprogrammer. Det kan for eksempel være en stor hjelp å ha en personlig trener som hjelper deg med treningsprogrammet ditt. Vi tror på å motivere og støtte hverandre for å oppnå de beste resultatene.

Ikke utsett treningen til i morgen! 

Kom innom Imperia Gym i dag! Uansett om du er nybegynner eller har tidligere erfaring, er vi treningssenteret for deg. Vårt ønske er å hjelpe deg med å nå dine treningsmål, uansett hva de måtte være. For å komme i gang, trenger du bare å melde deg inn – enten via våre nettsider eller ved å komme innom. Vi tilbyr rimelige medlemskap, inkludert spesialpriser for studenter og seniorer, i tillegg til en særlig pris hvis du verver andre medlemmer – det skal faktisk veldig få vervinger til før du selv kan trene gratis så lenge du vil! Når du har blitt medlem, vil våre treningsinstruktører gjerne hjelpe deg med å utvikle en treningsplan som passer for ditt nivå.

Vi har et bredt utvalg av treningsapparater av høy kvalitet som er tilgjengelige hver dag gjennom året fra 05:00 om morgenen til 23:00 om kvelden. Vi ser frem til å hjelpe deg på veien mot en sunnere, sterkere og mer selvsikker versjon av deg selv. Velkommen til Imperia Gym, der trening og fellesskap går hånd i hånd!

FAQ

Er Imperia Gym også for nybegynnere?

Imperia Gym ønsker å understreke at treningssenteret er åpent for alle, uavhengig av tidligere erfaring med styrketrening. Det er en vanlig misforståelse at fokuset vårt er på kroppsbygging og vektløfting, fordi Geir selv har omfattende erfaring på disse områdene. Ikke la deg avskrekke av denne misoppfattelsen, Imperia Gym er er et treningssenter for alle – uansett mål og nivå, de aller fleste av våre medlemmer er helt vanlige mosjonister. Vi møter deg der du er, om du så aldri har trent før, er en mosjonist, en senior eller en eliteutøver – Imperia Gym treningssenteret for deg!

Hvordan er lokalene til Imperia Gym?

Imperia Gym har en topp moderne treningsarena fordelt over to etasjer. I øverste etasje finner du vårt cardio- og kondisjonsområde, mens den nedre etasjen huser frivekter og tilhørende treningsapparater. I 2018 gjennomgikk treningssenteret en totalrenovasjon, med fokus på høy standard, hygiene og ventilasjon. Vårt nyeste ventilasjonssystem sikrer at luften er frisk og behagelig under treningen – vinter som sommer.

Hva er viktig når man går i gang med styrketrening?

Når man skal i gang med styrektrening er det viktig å ha et godt miljø å være en del av. Vi legger vekt på å skape en atmosfære der alle føler seg velkomne og får støtte til sine treningsmål. Våre erfarne treningsinstruktører er alltid klare til å hjelpe deg med å komme i gang, gi råd om korrekt teknikk – og hvis du vil får du også ditt eget treningsprogram!

Del gjerne