PT-time: få mest ut av treningen med våre personlige trenere

En personlig trener kan hjelpe deg med å nå dine mål, enten det er å bli sterkere, forbedre teknikk, eller om du vil øve på noe helt spesifikt. På Imperia Gym tilbyr vi PT-time til medlemmer som ønsker hjelp fra en av våre kompetente trenere. Vi skreddersyr alltid treningen til dine individuelle behov.

Hvorfor velge en personlig trener?

Det kan være flere ulike grunner til å velge personlig trening. I bunn og grunn handler det om å få en profesjonell til å jobbe med deg for å nå treningsmålene dine. Dette gjøres gjennom skreddersydd veiledning, individualiserte treningsprogram, råd om kosthold, motivasjon og støtte.

Hvordan du bruker din personlige trener er helt opp til deg, men som regel vil det innebære å lage et personlig treningsprogram som passer deg og dine mål. Dette tilpasses blant annet alderen din, tidligere treningserfaring, målene dine og ikke minst dine personlige preferanser. Din personlige trener vil også sikre at du utfører øvelsene riktig og har god teknikk. På denne måten unngår du skader under trening, og du får samtidig mer ut av de øvelsene du gjør.

I tillegg er en personlig trener der for å gi motivasjon, oppmuntring og støtte. Derfor er en PT også relevant for deg som allerede har god forståelse for teknikk og øvelser. De hjelper deg med å sette realistiske mål, og sammen lage en plan for hvordan du skal nå dem. Samtidig sørger de for å utfordre deg på en spennende og trygg måte, for å sikre at du fortsetter å se fremgang i treningen.

Hos Imperia Gym har våre personlige trenere mye kunnskap om kosthold og ernæring, derfor kan de gi deg gode råd og veiledning om kosttilskudd og kosthold generelt. Fornuftig kosthold hjelper til å sikre at du får de næringsstoffene som er nødvendige for å oppnå dine mål.

Personlig trening hos Imperia Gym

PT-time: få mest ut av treningen med våre personlige trenere

Når du velger en personlig trener hos Imperia Gym vil du alltid få et skreddersydd forløp som er tilpasset akkurat din individuelle situasjon. Vi tar en utdypende samtale om dine mål, ønsker og ressurser, slik at vi kan lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg. På denne måten oppnår vi det best mulige forløpet og de beste resultatene for deg.

Trenerne våre er alle eksepsjonelt kompetente med bred og relevant utdanning og erfaring. Fordi de alle har ulike kvalifikasjoner og erfaringer, kan vi alltid finne en personlig trener som passer for dine mål og ønsker. Vi tilbyr derfor personlig trening for alt fra nybegynneren til de mest erfarne, for både unge og gamle, helt uavhengig av dine behov. Det er viktig at du finner en trener som har erfaring innen feltet, slik at du kan få best mulig veiledning.

En personlig trener kan altså hjelpe deg med en skreddersydd treningsplan, motivasjon og oppmuntring, veiledning i teknikk, råd om kosthold og mye mer. Dette gjør det mulig for deg å nå dine fitnessmål på en trygg og effektiv måte. Høres dette ut som noe for deg, nøl ikke med å ta kontakt med oss på senteret og bestill en PT-time i dag.

FAQ

Hva får man med personlig trening?

Et forløp med personlig trening avhenger helt av dine individulle mål og behov. Som vanlig inkluderer det blant annet en skreddersydd treningsplan, veiledning i teknikk, råd om kosthold, støtte, og hjelp til å nå dine treningsmål på en trygg måte.

Hvem kan ha glede av personlig trening?

En personlig trener kan hjelpe alt fra nybegynnere til de mest erfarne. Forløpet blir alltid skreddersydd etter dine behov, og du får trening som passer til akkurat deg og dine mål.

Hvilken personlig trener bør jeg velge?

Det er viktig å velge en personlig trener som har erfaring innen feltet hvor du ønsker å forbedre deg, slik at du kan føle deg trygg på at du får den best mulige veiledningen. Hos Imperia Gym har vi flere kompetente personlige trenere, på denne måten sørger vi alltid for at du og din PT er en god match.

Del gjerne