Imperia Gym – en guide til et av Oslos beste helsestudio

Trening på helsestudio er i dag veldig populært blant oss nordmenn, nettopp fordi det gir mulighet for allsidig trening – være seg om du ønsker å trene på egen hånd eller være sosial med andre. Mange vil også oppleve at rammene er helt avgjørende for hvor de velger å trene, og hvordan du har det underveis er også viktig. Derfor gjør vi hos Imperia Gym alt vi kan for å tilby våre medlemmer det absolutt beste helsestudioet. 

Et helsestudio for alle

Hos Imperia Gym velger vi ikke å konsentrere oss om bestemte målgrupper fremfor andre. Her ønsker vi å være et helsestudio for alle uansett om du besøker et treningssenter for første gang, eller om du har livslang erfaring med sport og trening. Vi tilbyr løsninger som passer alt fra nybegynneren, til eliteutøveren og alt mellom.

Av denne grunn legger vi stor vekt på at atmosfæren og omgivelsene i senteret vårt er god. Vi ønsker at du som medlem skal møte et inkluderende og sosialt miljø som er behagelig for alle å være i. Her skal det være plass både til deg, som best liker å trene på egen hånd, men også til deg som ønsker å prioritere det sosiale samtidig med din trening.

Du er velkommen hos Imperia Gym uansett om du er ung eller gammel, og vi opplever ofte at medlemmene våre i forskjellige aldersgrupper og erfaringsnivå får glede og utbytte av hverandres erfaringer under treningen.  

Med kvalitet i sentrum

Imperia Gym – en guide til et av Oslos beste helsestudio

Vår faglighet og kunnskap innenfor treningsverdenen har gjort at vi ikke ønsker å gå på kompromiss med kvaliteten på utstyret vårt. Vi jobber kontinuerlig for å tilby det absolutt beste til medlemmene våre, og vi bruker god tid på å undersøke markedet før vi velger ut hva vi tilbyr i studioet. Dette betyr også at vi har valgt ikke å binde oss til én produsent av treningsutstyr, men at vi i stedet velger maskiner og utstyr etter hva som er best ute på markedet.

Derfor kan du finne tredemøller fra én produsent, spinningsykler fra en annen og treningsapparater fra en helt tredje. Ofte er produsentene nemlig spesialister på et felt, og vår kombinasjon av ulike produsenter sikrer derfor at vi kan levere den beste kvaliteten på alle maskiner. Vi tilfører også løpende nytt utstyr i takt med den store utviklingen på området.

På vårt helsestudio tilbyr vi gjerne råd og veiledning i form av eksempelvis PT-timer. Hos Imperia Gym finner du kompetente trenere som hjelper deg uansett alder og erfaringsnivå, slik at du alltid får skreddersydd coaching og trening etter ditt behov.

FAQ

Hvem kan trene på Imperia Gym?

Hos Imperia Gym ønsker vi å være et helsestudio for alle, og dette ser du både gjennom utstyret vi tilbyr og atmosfæren. Her kan du trene uansett alder og treningserfaring.

Hvilke maskiner finner jeg på Imperia Gym?

Du kan trene alt fra styrketrening til cardio hos Imperia Gym. Vi tilbyr maskiner og utstyr av høyeste kvalitet til både kondisjonstrening, styrkeløft og mye mer.

Kan jeg få personlig trening hos Imperia Gym?

Hos Imperia Gym velger du selv om du vil trene på egen hånd, i fellesskap med andre eller kanskje med en personlig trener. Vi har kompetente trenere som hjelper deg dersom du ønsker det.

Del gjerne