TEAM IMPERIA

GEIR BORGAN PAULSEN

GEIR BORGAN PAULSEN

er Imperia Gym’s heart&soul! Gymet er hans hjertebarn og idé, og planene har modnet i mangfoldige år.

Allerede som 14-åring begynte Geir sin karriere som vektløfter og utmerket seg raskt som et av landets største talenter, og kun 5 år senere var han på landslaget. I 1979 skadet han ryggen i en arbeidsulykke, men Geir elsket sporten og ville ikke slutte for alt i verden. En kompis på landslaget hadde i flere år snakket om at Geir hadde fin fysikk og burde prøve seg som kroppsbygger.

Kroppsbygging interesserte overhodet ikke, men han bestemte seg for å trene forsiktig med bygging samtidig som han fikk behandling for skaden – for så å forsøke å gå tilbake til vektløfting for siste gang. Dessverre, gikk det ikke slik Geir hadde håpet på.

Fra og med 1980 begynte Geir å trene kroppsbygging med 100 % satsning. Syv måneder senere stilte han for første gang i en kroppsbyggerkonkurranse.

Geir trente da på Harald’s Gym og Harald meldte ham på Oslo Grand Prix (1981), og Geir vant likeså greit tungvektsklassen med en kroppsvekt på kun 93 kg. Geir vant faktisk over-all også. Etter dette fulgte NM, Nordisk Mesterskap og en rekke internasjonale meritter som gjorde at Norge ble satt på kartet i kroppsbyggersammenheng.

Geir blir omtalt som landets mest suveréne kroppsbygger gjennom tidene – påstanden har blitt stående uimotsagt 🙂

Parallellt med egen karriere har Geir også coachet en rekke utøvere til både pallplasseringer og gull i bl.a. NM, Nordisk, EM, VM etc., så dette er mannen som på en kyndig måte hjelper sine medlemmer om de så kommer rett fra sofaen eller sikter mot gull!

Sjekk ut Geirs websider: www.borgannutrition.no og www.geirborganpaulsen.no eller Facebook: www.facebook.com/geirborgan.paulsen

NORA SOFIE ØYNES

 

NORA SOFIE ØYNES

har vært med senteret helt siden Camilla&Rikards ‘Sandaker Treningssenter’. Heldigvis for oss var hun villig til også å trå til for Imperia Gym, og med sin usvikelige arbeidsmoral, glødende socialskills og samvittighetsfulle gjennomføringsevne har hun vært helt avgjørende for at senteret i det hele tatt kom i gang. Kosthold er også en av Noras forter, og da spesielt hvordan å forvandle det sunne til også å være velsmakende.

Nora er utdannet grafisk designer og klar for å påta seg oppdrag også innen denne bransjen. Noras Instaprofil; @norasoyne

ASK RIEDL

 

ASK RIEDL

kom til Imperia i april fra styrkeløftermiljøet på Nadderud i Bærum. Han er ikke bare en særs trivelig medarbeider, men har også styrketrening som sin store lidenskap. Styrketrening ble derfor et naturlig valg som hoved-idrett da Ask fullførte siste året ved idrettslinjen på Nadderud Videregående.

Ved idrettslinjen har han også hatt fag som treningslære og treningsledelse, så det faller seg naturlig at Ask har mye å bidra med her på Imperia.

OLGA DIVAKOVA

 

OLGA DIVAKOVA

er vår nyeste allierte. Dere vil møte henne både i resepsjonen og som instruktør etc. Olga har tidligere erfaring som instruktør på Elixia, men først og fremst har hun en lang karriere som proffdanser, bl.a. for det norske landslaget i to år. Mange kjenner henne allikevel best som instruktør fra ‘Skal vi Danse’ og som dommer i diverse dansekonkurranser.

Vi er veldig fornøyde med å ha henne på laget da hun har mange idéer for utviklingen av Imperia Gym, bl.a. står aromaterapi på agendaen. Sjekk ut Olgas instagram @olgadivakova

CAROLINE WETTERGREEN

 

CAROLINE WETTERGREEN

jobber stort sett backoffice med strategi, innkjøp, datasystemer, medlemmer etc. Hennes alterego er derimot som profesjonell operasangerinne, og hun har allerede i ung alder har stått på de fleste scener i landet. Sist sommer landet hun til og med en rolle på en av Europas ypperste scener, nemlig Komische Oper Berlin.

Se gjerne:  Tryllefløyten og  Intervju.

CHRISTOPHER EKEBERG AANERUD

 

CHRISTOPHER EKEBERG AANERUD

er sammen med Geir gründer av Imperia Gym, og jobber primært med senterets økonomi, innkjøp, finanser, systemer og strategi. Interessen for gymbransjen har eksistert siden barnsben av da han av Rolf Bang ble slept med på Harald’s og Gold’s, men bakgrunnen kommer fra helt andre verdener og øvrig virke foregår på diverse arenaer innen finans etc.

Mens Geir sørger for at Imperia utvikler seg bra sørger Christopher for at det ikke går dårlig 😉 Christopher får gjerne oppgaver som å skrive tekster som f.eks. denne…

CHRIS MAGNUS RØEN

 

CHRIS MAGNUS RØEN

vokste opp på Spikkestad hvor han begynte å løfte vekter på styrkeløfterklubben Spuvi. Han har drevet med vekttrening de siste 19 årene, med fokus på helse og kroppsbygging. Chris har vært god til å inspirere folk til å begynne med trening, og har hjulpet mange med å komme i form.

Han kan mye om bl.a. kostholdsplanlegging og har også erfaring med vegetarisk kosthold. Er opprinnelig utdannet ingeniør, men ønsker nå å arbeide med noe som reflekterer hans lidenskap for trening.